• Uus

WC-hari ja paberihoidja, must

39,95 €

ELEGANTNE DISAIN JA VIIMISTLUS – harjaga tualettpaberialus ühendab elegantsi funktsionaalsusega. Pulbervärvitud terasest valmistatud see paistab silma kaasaegne, mattmust viimistlus, mis sobib suurepäraselt erinevate interjööristiilidega, alates modernsest kuni klassikaliseni. See muudab aluse mitte ainult suurepäraseks, vaid ka korrosiooni- ja kriimustuskindlaks, mis tagab selle pikaealisuse. Terasest statiivraam annab sellele kindluse ja samas modernse minimalistliku välimuse. Statiivi ülaosa on disainitud kasutusmugavust silmas pidades – seal on tualettpaberirulli riidepuu koos lisakaitsega, mis takistab paberi libisemist. See lahendus muudab paberi vahetamise kiireks ja probleemivabaks ning rull ise püsib alati paigal ka intensiivse kasutamise korral.

UNIKAALSED KLAASELEMENTID - statiivi keskseks elemendiks on must klaasist peegelsein, mis mitte ainult ei lisa elegantsi, vaid omab ka dekoratiivset funktsiooni. Klaasi peegelviimistlus annab tootele modernse iseloomu ning peegliseina matt tagakülg harmoneerub statiivi teiste mattide elementidega. Aluse alus on samuti valmistatud mustast peegelklaasist, mis mitte ainult ei rõhuta selle kaasaegset disaini, vaid tagab ka kogu konstruktsiooni stabiilsuse ja vastupidavuse.

PRAKTILISUS JA FUNKTSIOONSUS - statiiv on disainitud maksimaalset funktsionaalsust silmas pidades. Statiivi esiosa on varustatud ümmarguse, musta, kvaliteetsest PVC-st matt anumaga, mis toimib harjahoidjana tualeti puhastamiseks. Pintslil on pulbervärvitud roostevabast terasest käepide, mis tagab selle vastupidavuse. vastupidavus ja korrosioonikindlus. PVC-st valmistatud harjapea on kergesti puhastatav ja tagab tualeti tõhusa puhastamise, mis on ülimalt oluline vannitoas hügieeni säilitamiseks. Lisaks asub aluse tagaküljel praktiline ümmarguse alusega alus kolme täiendava tualettpaberirulli jaoks, mis on ideaalne lahendus inimestele, kes hindavad korda ja mugavust.

STABIILSUS JA TURVALISUS - tualettpaberi alus on loodud stabiilsust ja ohutut kasutamist silmas pidades. Aluse alus on valmistatud mustast peegelklaasist, mis mitte ainult ei lisa sellele elegantsi, vaid pakub ka tugevat tuge. Lisaks on aluse põhjas neli libisemisvastast padjakest, mis kaitsevad põrandat kriimustuste eest ja takistavad aluse libisemist, mis on eriti oluline niisketes vannitoatingimustes.

STENDI SPETSIFIKATSIOON:

värvus: matt must

materjal: roostevaba teras, klaas, PVC

libisemisvastased jalad: jah

mõõdud: 70 x 20 x 18,5 cm

kaal: 2,1 kg

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.