• Uus

Elektriline veinipudeli avaja ADLER AD 4509

19,95 €

Adler AD 4509 Elektriline veiniavaja

Tutvuge Adler AD 4509 komplektiga, elektrilise veiniavajaga, mis pakub teile mugavust ja elegantsi iga veinipudeli avamisel. See stiilne ja kaasaegne komplekt sobib ideaalselt veinisõpradele, kes hindavad kasutuslihtsust ja kvaliteetset töötlust.

Toote omadused:

Elektriline veiniavaja: automaatne veiniavaja, mis avab pudelid lihtsalt sekunditega, välistades vajaduse korgiga maadelda. Korgi lihtsaks eemaldamiseks vajutage lihtsalt nuppu.

Fooliumilõikur: Kaasas on praktiline fooliumilõikur, mis eemaldab täpselt igalt pudelilt kaitsekile, valmistades selle avamiseks ette.

Snap-on kork: Komplektist leiate ka klõpsatava korgi, mis võimaldab avatud veinipudeli tihedalt sulgeda, säilitades selle värskuse ja aroomi kauem.

Sobib igat tüüpi korkidele: Adler AD 4509 elektriline veiniavaja ühildub igat tüüpi veinikorkidega diameetriga 20-24 mm, muutes selle mitmekülgseks tööriistaks igale veinisõbrale.

Toide: seade töötab nelja 1,5 V AA patareiga (patareid ei kuulu komplekti), et oleks mugav kasutada, ilma et oleks vaja seda ühendada.

Miks valida Adler AD 4509?

Adler AD 4509 komplekt on ideaalne kingitus igale veinisõbrale. Selle elegantne disain, kasutuslihtsus ja funktsionaalsus muudavad selle asendamatuks vidinaks igaks õhtusöögiks või sõpradega koosviibimiseks. Naudi iga hetke oma lemmikveiniga Adler AD 4509 elektrilise veiniavajaga.

Tehnilised kirjeldused:

Elektriline veiniavaja

Fooliumi lõikur

Snap-on stopper

Sobib igat tüüpi veinikorkidele läbimõõduga 20-24mm

Toide: 4x1,5V AA patareid (ei kuulu komplekti)

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

1 tk ( võimalik tellida lisa )