• Uus

Ratastel riiul, valge

24,95 €

ELEGANTNE DISAIN – Kvaliteetsest PP (polüpropüleenist) materjalist valmistatud riiul ühendab endas vastupidavuse ja kerguse, mis muudab selle hõlpsaks kaasaskandmiseks ning niiskus- ja kriimustuskindlaks. Igal riiulil on südamekujuliste kroonlehtedega lillemustriga laseriga lõigatud põhi, mis lisab peent võlu ja muudab selle vannitoa dekoratiivseks elemendiks. Muster mitte ainult ei rõhuta esteetikat, vaid võimaldab ka paremat õhuringlust, mis on niiske vannitoa keskkonnas oluline.

TUGEV ÜHENDUS – Sobivad riiulielemendid ühendatakse omavahel ideaalselt sobivate kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest pistikute abil. Tänu sellele on konstruktsioon stabiilne ja vastupidav ning riiulile mahub kergesti erinevaid vannitoatarvikuid, kosmeetikat või puhastusvahendeid. Komplekti kuulub ka neli valget korki, mida kasutatakse aukude kinnitamiseks, millesse pistikud sisestatakse. Need korgid mitte ainult ei paranda riiuli esteetikat, vaid takistavad ka tolmu ja niiskuse sisenemist pistikute sisemusse, mis suurendab kogu konstruktsiooni vastupidavust.

PRAKTILISED KONKSUD - Vannitoa riiuliga on kaasas ka neli PP materjalist konksu , mida saab hõlpsasti riiulite äärte külge kinnitada . Need konksud on ideaalne koht rätikute, käsnade, harjade või muude väikeste vannitoatarvikute riputamiseks, mis suurendab veelgi riiuli funktsionaalsust. Riiuli lisaeelis on neli pöörlevat ratast, mis võimaldavad seda vabalt liigutada. Rattad pöörlevad 360 kraadi, mis tagab maksimaalse liikuvuse ja muudab riiuli liigutamise lihtsaks ka kitsas vannitoas. Tänu sellele saab riiulit lihtsalt tõsta sinna, kus seda kõige rohkem vaja on, ilma seda tõstmata.

PAINDLIK DISAIN – vannitoariiul on disainitud paindlikkust silmas pidades. Sellel võib olla kuni neli taset, mis võimaldab teil hoida rohkem esemeid, kuid vajadusel saab selle ka madalamaks, kompaktsemaks vormiks voltida. Tänu modulaarsele disainile saab kasutaja iseseisvalt reguleerida riiuli kõrgust vastavalt oma vajadustele ja vannitoa ruumilistele tingimustele. See omadus muudab riiuli mitte ainult praktiliseks, vaid ka universaalseks, kohandudes erinevate vajaduste ja ruumidega.

RIIULI SPETSIFIKATSIOON:

värvus: valge

materjal: PP, roostevaba teras

ratta materjal: PP

tasemete arv: 4

ratastel: jah

lihtne kokkupanek: jah

kõrgus alumise riiuli alusest ülemise riiulini: 26 cm

mõõdud: 91,5 x 37 x 12 cm

kaal: 0,78 kg

Ratastel vannitoariiul on äärmiselt mitmekülgne ja funktsionaalne varustus, mida saab kasutada erinevates ruumides. Vannituppa sobib ideaalselt kosmeetika, puhastusvahendite, käterätikute või vannitarvikute hoidmiseks. Tänu oma kompaktsele ja mobiilsele disainile saab seda hõlpsasti kohandada ka väikestesse vannitubadesse. Köögis sobib suurepäraselt lisakohana maitseainetele, väikestele köögiseadmetele, söögiriistadele või muudele köögitarvikutele. 

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.