• Uus

Seinariiul, must/puit

24,95 €

STIILNE DISAIN TÖÖSTUSLIKU LOFT AKSENDIGA - mustast metallist rombikujulise profiiliga seinariiul on kombinatsioon kaasaegsest disainist industriaalse loft-stiiliga. Raam on valmistatud kvaliteetsest terasest, kaetud musta pulbervärviga, mati värviga, luues riiuliga erilise kontrasti. Raami geomeetriline kuju, mis meenutab teemanti, lisab interjöörile modernsust ja elegantsi, muutes riiuli mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka dekoratiivseks elemendiks igas ruumis.

MITMEKÜLGNE RAKENDUS JA FUNKTSIOONSUS - mustast metallist rombikujulise profiiliga seinariiul töötab suurepäraselt erinevates ruumides. Selle ainulaadne disain tähendab, et sellel pole mitte ainult praktilist funktsiooni, vaid see on ka stiilne dekoratiivelement, mis tõmbab tähelepanu ja rõhutab interjööri iseloomu.

TÄHELEPANU DETAILIDELE - riiul on valmistatud MDF-plaadist, mis on kaetud kvaliteetse puitspooniga. Puidupõhist materjali MDF ei iseloomusta mitte ainult sile pind, vaid ka ainulaadne vastupidavus, stabiilsus ja niiskuskindlus. Spoonil nähtav looduslik tera rõhutab riiuli esteetilist välimust, andes sellele sooja ja loomuliku iseloomu. Tänu sellele sobib riiul suurepäraselt erinevate sisustusstiilidega modernsest klassikani.

LIHTNE PAIGALDAMINE  - komplekt sisaldab kõiki vajalikke elemente riiuli seinale kinnitamiseks. Kinnitatud kaks paari erineva pikkusega kruvisid – lühemad riiuli kinnitamiseks kandilisele raamile ja pikemad rombikujulise raami kinnitamiseks. Lisaks sisaldab komplekt kahte laienduspolti ja tööriista: kuuskantvõti ja lamevõti, mis hõlbustavad kokkupanekut. Tänu läbimõeldud disainile on kokkupanek lihtne ja intuitiivne, mis võimaldab riiuli kiiret ja kindlat kinnitamist valitud kohta. Õpetusvideo riiuli kokkupanemise kohta on saadaval pärast juhiste esimesel lehel oleva QR-koodi libistamist.

SPETSIFIKATSIOON:

materjal: raam: teras, riiul: MDF

isemonteerimiseks: jah

maksimaalne koormus: 10 kg

mõõdud: 19 x 23 x 20 cm

kaal: 1,24 kg

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.