• Uus

Puidust riidepuud, 10 tk

19,95 €

ERAKORRALINE KVALITEET JA VASTUPIDAVUS 10-st puidust riidepuust koosnev komplekt on elegantsi ja vastupidavuse sünonüüm, mis sobib ideaalselt kõigile, kes hindavad oma garderoobis kvaliteetset töötlust. Iga kaasas olev riidepuu on valmistatud täispuidust, mida iseloomustab kõrge vastupidavus ja loomulik ilu. Puit kaeti hoolikalt värvitu lakiga, mis mitte ainult ei kaitse materjali niiskuse, kriimustuste ja muude kahjustuste eest, vaid tõstab esile ka selle loomuliku värvi. Tänu sellele ei täida riidepuud mitte ainult oma eesmärki ja praktilist funktsiooni, vaid annavad ka elegantsi elemendi igasse garderoobi või garderoobi.

ERGONOOMILINE KUJU rõivaste paremaks kaitseks Iga riidepuu on komplektis. Mõeldud riiete kaitsmiseks ja neile sobiva toe pakkumiseks. Riidepuude ergonoomiline kuju on kergelt kumer, mis aitab säilitada riiete loomulikku kuju, hoides ära kortsude ja deformatsioonide teket. Riidevarte otstes on täpselt lõigatud sooned, mis takistavad tõhusalt riiete, nagu rihmaga kleidid või seelikud, libisemist. See tagab, et riided püsivad paigal ka siis, kui riidepuud kasutatakse sageli.

FUNKTSIONAALNE aksessuaaride jaoks Riidepuud ei ole mitte ainult praktilised riiete hoidmiseks, vaid on mõeldud ka ruumi säästmiseks ja mugavaks kasutamiseks. Riidepuud on altpoolt ühendatud tugeva ümara peavõruga, mis on samuti valmistatud puidust. See peavõru on ideaalne koht pükste, sallide ja lipsude või muude aksessuaaride riputamiseks, mida on sageli keeruline esteetiliselt säilitada. Tänu peapaelale muutuvad riidepuud veelgi mitmekülgsemaks, võimaldades korraga rohkem riideesemeid ühele tükile organiseerida.

TAHKE METALLKONKS Igaüks Riidepuu on varustatud tugeva metallist konksuga, mis on hoolikalt disainitud, et tagada stabiilne riputus vardale garderoobis. Metall Konks on deformatsioonikindel, mis tagab selle pikaajalise kasutamise isegi raskemate rõivaesemetega, nagu mantlid või jakid, koormatuna. Lisaks on konks pööratav, mis muudab riidepuu kasutamise lihtsamaks, võimaldades teil riideid vabalt mugavasse asendisse paigutada. Tänu sellele on riietele ligipääs lihtne ja mugav ning garderoobi korrastamine muutub lihtsamaks ja efektiivsemaks.

SPETSIFIKATSIOON

värvus: pruun

materjal: puit, raud

mõõdud: 24 x 44,5 cm

komplekti kaal: 1,11 kg

KAASAS

10 tükki riidepuud

Selle komplekti puidust riidepuud sobivad suurepäraselt erinevatesse kohtadesse ja oludesse. Need sobivad suurepäraselt koduseks kasutamiseks, kus neid saab kasutada garderoobis, magamistoas või esikus. Need on ka suurepärane valik professionaalsetesse ruumidesse, nagu hotellid, butiigid ja rõivasalongid, kus esteetika ja vastupidavus on eriti olulised. Puidust riidepuud ei taga mitte ainult hoiustatud rõivaste elegantset välimust, vaid aitab ka selle organiseerimisel, minimeerides deformatsiooni ja kortsude tekkimise riski.

Elegantne ja funktsionaalne 10 puidust riidepuu komplekt ühendab esteetika praktilisusega. Kvaliteetsest täispuidust valmistatud, läbipaistva lakiga kaetud riidepuud mitte ainult ei lisa igale interjöörile elegantsi, vaid tagavad ka suurepärase vastupidavuse ja pikaajalise kasutuse.

Tänu hoolikalt kujundatud ergonoomilisele kujule ja tugevatele metallkonksudele tagab see komplekt riiete mugava hoiustamise, minimeerides deformatsiooni ja kortsude tekkimise riski. Nende elegantne välimus ja funktsionaalsus muudavad need ideaalseks valikuks nii kodusesse riidekappi kui ka professionaalsetesse ruumidesse, nagu hotellid ja butiigid. Avastage meie puidust riidepuu komplektiga uus organiseerituse ja stiili tase.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.