• Uus

Vannitoa rätikute riiul, must

29,95 €

ELEGANTNE DISAIN JA KVALITEETNE TÖÖ - Must matt LOFT riidepuu eristub oma kaasaegse elegantse välimusega, mis sobib ideaalselt igasse interjööri, lisades sellele stiilse iseloomu. Selle sile, matt pind ei näe mitte ainult luksuslik välja, vaid seda on ka lihtne puhtana hoida, mis võimaldab riidepuul pikka aega säilitada oma esteetilise välimuse. Kvaliteetsest metallist valmistatud riidepuu on erakordselt vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav, mis tagab selle pikaealisuse isegi intensiivse kasutamise korral.

FUNKTSIONAALNE JA NELJA HOIDJAGA - riidepuu koosneb neljast segmendist, millest igaüks on varustatud käepidemega, mis mahutab 2,5 kg koormat, mis võimaldab teil ühte kohta paigutada rohkem rätikuid, riideid või muid esemeid. Igat kätt saab iseseisvalt 360 kraadi pöörata, mis võimaldab hõlpsalt ja kiiresti segmendi asendit muuta, kohandades riidepuu praeguste vajadustega. Käed on üksteisest 8 cm kaugusel, mis jätab riputatud esemete vahele piisava ruumi, takistades nende kokkupuudet ja hõlbustades neile juurdepääsu.

KASUTUSOHUTUS JA STABIILSUS - iga riidepuu vars on viimistletud kumera korgiga, mis täidab turvafunktsiooni, kaitstes rätikuid või muid riputatud esemeid riidepuult maha libisemise eest. See muudab riidepuu mitte ainult praktiliseks, vaid ka ohutuks kasutamiseks, mis on eriti oluline raskemate või libedate materjalide puhul. Tugev kinnitus nelja komplekti kuuluva tihvtiga tagab riidepuu stabiilsuse ja jaotab koormuse suuremale seinapinnale, mis hoiab ära kinnituspinna kahjustamise.

PEIDETUD PAIGALDAMINE JA LIHTNE PUHTANA HOIDA – uuenduslik varjatud kinnituse lahendus muudab riidepuu erakordselt esteetiliseks, ilma nähtavate kruvide või kinnitusklambriteta. See mitte ainult ei suurenda toote visuaalset väärtust, vaid muudab ka puhastamise lihtsamaks, kõrvaldades raskesti ligipääsetavad kohad, kuhu võib koguneda mustus. Peidetud kinnitus parandab oluliselt riidepuu esteetikat, muutes selle elegantseks ja diskreetseks lisandiks vannituppa, esikusse või garderoobi.

SPETSIFIKATSIOON:

värvus: must

materjal: teras

maksimaalne koormus: 4 x 2,5 kg

kohtade arv: 4

kinnitusviis: tihvtidega

mõõdud: 43 x 35 cm

kaal: 0,414 kg

KAASAS:

riidepuu

kinnitustihvtid

Kuuskantvõti

Must matt nelja iseseisva käepidemega riidenagi on mitmekülgne ja funktsionaalne lahendus, mida saab kasutada erinevates kohtades kodus. Naiguriiul sobib suurepäraselt vannituppa vannilinade, käterätikute ja muude tarvikute, näiteks hommikumantlite hoidmiseks. Pöörlevad hoovad võimaldavad kiiret kuivamist, kuna neid saab suurema õhuringluse tagamiseks välja pöörata. Köögis saab nagi külge riputada nõuderätikud, ahjukindad või muud tekstiilid, mis peavad alati käepärast olema. Tänu eraldiseisvatele käsivartele on igal esemel oma koht, mis teeb töö organiseerimise lihtsamaks. Esikus saab nagi riputada kergeid ülerõivaid, mütse, salle või käekotte. Garderoobis või magamistoas saab nagi kasutada vööde, sallide, ehete või muude hoolikat hoiustamist nõudvate aksessuaaride korrastamiseks.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.