• Uus

Riidenagi 170 cm, must

19,95 €

SUUR ARV KONKSE- koguni 12 konksu võimaldavad riputada suure hulga riideid, peakatteid või vihmavarju. Plastkatted kaitsevad riideid vigastuste eest ja kaitsevad pinda, millele riidepuu asetatakse.

3 TASANDIT – riidepuul on konksud 3 tasandil. Need võimaldavad paigutada erinevat tüüpi riideid, peakatteid või vihmavarju. Külaliste külastamisel väga kasulikud tasemed, kuna väiksemaid esemeid saab riputada madalaimale tasemele.

TUGEV JA VASTUPIDAV KONSTRUKTSIOON - loft-disainiga riidepuu on valmistatud kvaliteetsest materjalist, tänu millele on selle stabiilsust tagav kindel struktuur. Tänu sellele ei lähe see ümber ka siis, kui sellele on pandud suur hulk riideid ja muud.

LIHTNE PAIGALDAMINE – nõuab vaid üksikute konksude asetamist õigetesse kohtadesse ja nende kruvimist komplekti kuuluvate kruvidega.

SPETSIFIKATSIOON:

must värv

materjal: metall

mõõdud: 42 x 42 x 175 cm

konksu kõrgus (madal/keskmine/kõrge): 93,5/133,5/175 cm

riidepuu kaal: 1,556 kg

kaal koos pakendiga: 1,623 kg

KAASAS:

riidepuu isemonteerimiseks

paigalduskomplekt

Põrandal seisev riidepuu on praktiline ja funktsionaalne lahendus, mis aitab korrastada ruumi ja hoida asju kodus või kontoris. Tänu oma kindlale konstruktsioonile ja esteetilisele välimusele pole see mitte ainult praktiline, vaid ka atraktiivne sisekujunduselement.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.