• Uus

Pitsa kivi ja labidas

29,95 €

2in1 KOMPLEKT: PITSAKIVI + LABIDAS

KÕRGE KVALITEETNE GRANIIT - kvaliteetsest graniidist plaadist valmistatud pitsakivi on iga pitsasõbra köögis hädavajalik element. Graniit on looduslik materjal, mis salvestab soojust ja imiteerib traditsioonilises pitsaahjus valitsevaid tingimusi. Tänu sellele küpseb pitsa ühtlaselt ja tainas muutub erakordselt krõbedaks. Graniitkivi tagab täiusliku küpsetuspinna, mis võimaldab saavutada parimaid tulemusi ilma professionaalseid seadmeid kasutamata.

TOIDU SERVEERIMINE – Lisaks on graniitplaat varustatud EVA-vahust valmistatud libisemisvastaste kleebistega, mis tagavad köögiletil kasutamisel stabiilsuse. Tänu sellele taldrikule saab seda kasutada elegantse nõude või praktilise töötasapinnana. Veelgi enam, pärast libisemisvastaste ribade eemaldamist sobib graniitplaat suurepäraselt pitsa ahjus küpsetamise aluseks. See on mitmekülgne tarvik, mis ühendab endas esteetika, funktsionaalsuse ja vastupidavuse.

PRAKTILINE BAMBUSEST LABIDAS- VAJALINE TARVIK - Pitsakivi komplekti kuulub ka bambuslabidas, mis on asendamatu toore taigna kivile asetamisel. Kvaliteetsest bambusest valmistatud spaatel on kerge ja hõlpsasti kasutatav, mis muudab pitsa täpse kuuma kivi peale asetamise lihtsamaks. Oluline on meeles pidada, et spaatlit tuleb pesta käsitsi, vältides pikaajalist kokkupuudet veega, mis tagab selle pikaealisuse ja töökindluse köögis.

SUUREPÄRANE SOOJUSE ALLUMINE JA LIHTNE PUHTADA HOIDA – graniidist pitsakivi pole mitte ainult tõhus, vaid ka mugav kasutada. Selle sile pind muudab selle puhastamise lihtsaks – lihtsalt pühkige seda niiske lapiga, kui see on jahtunud. Graniit eemaldab taignast tõhusalt liigse niiskuse, mis on krõbeda kooriku saamiseks ülioluline. Lisaks säilitab kivi tänu oma soojuse kogumisvõimele pikka aega temperatuuri, mis võimaldab küpsetada järgnevaid pitsasid ilma, et peaksite neid uuesti kuumutama.

KOMPLEKTI SPETSIFIKATSIOON:

materjal: bambus + graniit

kivi mõõdud: 38 x 36 x 2 cm

tahvli mõõdud: 35 x 29 x 0,9 cm

kaal: 7 kg

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.