• Uus

Kontoritool, must

89,95 €

REGULATSIOON - tugitooli saab kohandada vastavalt individuaalsetele vajadustele, tänu millele saavutame uskumatu kasutusmugavuse; on istme kõrguse reguleerimine. TILT funktsioon võimaldab teil tooli kiigutada ja kallutada, mis võimaldab teil mõneks ajaks lõõgastuda.

VENTILATSIOON – Profileeritud iste ja seljatugi tagavad mugava töötamise pikkadeks tundideks ning tänu sellele, et need on kaetud võrguga, tagab tool täiusliku ventilatsiooni ja soojuse hajumise.

KIIRE JA LIHTNE PAIGALDAMINE – kogu tooli kokkupanemise protsess on kiire, selge ja meeldiv. See ei tohiks kesta kauem kui 10 minutit.

ATRAKTIIVNE VÄLIMUS – tugitool on huvitava ja atraktiivse välimusega. Sellel on universaalne stiil ja must. Hoolikas töötlus ja esteetiline viimistlus, pöörates tähelepanu detailidele, annavad sellele kahtlemata väärtuse. Toolil on lai iste, mis tagab kasutamise ajal vabaduse ja mugavuse.

SPETSIFIKATSIOON

must värv

materjal: võrk + täidis (iste), võrk (seljatugi)

raam: kroomitud teras + plastik

rattad: kummeeritud, ei kriibi põrandat

mehhanism: kang (liblikas)

Kõrgus käetoeni: 78 cm

istme kõrguse reguleerimine: 46-57 cm

maksimaalne koormus: kuni 130 kg

kaal: 10 kg

kaal pakendis: 12 kg

Pööratav, ventileeritav kontoritool. Funktsioon TILT võimaldab teil tooli kiigutada ja kallutada, mis võimaldab teil hetkeks lõõgastuda. 5-tärni alus pöörleb kergesti. Profileeritud iste ja seljatugi tagavad mugava töötamise pikkadeks tundideks ning kuna need on kaetud võrguga, tagab tool täiusliku ventilatsiooni ja soojuse hajumise. Gaasiamortisaator võimaldab sujuvalt reguleerida istme kõrgust – saate seda ideaalselt oma vajadustele vastavaks reguleerida. Toolil on ka seljatoe lukk. Paigaldamine on lihtne, võtab aega umbes 10 minutit ega vaja lisatööriistu. Tool juhib ideaalselt ja on profileeritud, et tagada maksimaalne mugavus isegi mitu tundi istudes.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.