• Uus

Kontoritool, beež

119,95 €

KUMMIRATTAD - kummirataste kasutamine tähendab, et põrand ei puutu kriimustustega ja vaip jääb terveks. Rattad muudavad maapinna turvaliseks ning nende liigutamine on vaikne ja mugav. Viie kodaraga kroomitud terasest topeltratastega alus tagab stabiilse liikumise ja lisab tugitoolile elegantsi.

PIKENDATAV JALATUGI - lisaks on toolil istme alla peidetud ülestõstetav kokkupandav jalatugi, mis tagab kasutusmugavuse ja parandab vereringet jalgades. Õige asend vähendab keha väsimust ja kõrvaldab valest asendist põhjustatud lihasvalu. Hoolitse enda ja oma pereliikmete tervise eest!

REGULEERIMINE - tooli saab kohandada vastavalt individuaalsetele vajadustele, tänu millele saavutame uskumatu kasutusmugavuse; on istme kõrguse reguleerimine. Lisaks võimaldab lamamisfunktsioon tooli kallutada, mis võimaldab teil hetkeks lõõgastuda (saab lukustada etteantud asendisse). Samuti on jalatugi reguleeritav/pikendatav.

KIIRE JA LIHTNE MONTAAŽ – kogu tooli kokkupanemise protsess on kiire, lihtne ja meeldiv. See ei tohiks kesta kauem kui 10 minutit. Tänu ökonaha kasutamisele on tooli lihtne puhastada, vaja läheb vaid niisket lappi.

SPETSIFIKATSIOON:

materjali värvus: kreem

materjal: ökonahk

põhi: kroomitud teras

rattad: kummist

mehhanism: kang (liblikas)

maksimaalne koormus: kuni 130 kg

jalatugi: 38 x 22 cm

iste: 51 x 46 cm

seljatugi: 66 x 50 cm

kõrgus: 102-110 cm

tooli kaal: 17,3 kg

kaal koos pakendiga: 18 kg

Täiuslikult istuva inimese siluetiga kohanduv kontoritool, polsterdatud pehme ökonahaga. See on profileeritud, et tagada maksimaalne mugavus isegi pärast mitu tundi istumist. Lisaks on toolil kahekordne kiht käsna, mis suurendab oluliselt kasutusmugavust. Kõrge sisseehitatud peatugi ja sobiv profileerimine tagavad funktsionaalsuse ja peatoe ning lai iste võimaldab palju tunde töötada. Käetoed on pehmed ja mugavad, mis vähendab küünarnukivalu ja lülisamba koormust.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.