• Uus

Mänguri tool, must

119,95 €

SILIKOONRATTAD – silikoonrataste kasutamine tähendab, et põrand ei puutu kriimustustega ja vaip jääb terveks. Silikoonrattad muudavad maapinna turvaliseks ning nende liigutamine on vaikne ja mugav . Kui enamik inimesi taastab oma jõudu enne järgmist päeva, ei raiska mängija aega ja läbib öösel järgmised tasemed – MEIE RATTAD põhjustavad seda, et teised leibkonnaliikmed ei kuule müra, mis võiks häirida nende und.

LUKUSTUSEGA REGULEERITAV SELJATUGI - tooli saab kallutada igasse asendisse, mis võimaldab mugavalt ja kohandatud kasutamist mängides, kuid mitte ainult. Ideaalne pikkadeks töötundideks. Tool tagab lülisamba õige asendi, peale sobiva asendi valimist saame selle lukustada vajutades kangi alla . Kallutamist kasutades saame tooli kasutada ka filmide jms vaatamiseks.

LISAPADJAD + PIKENDATAV JALATUGI – Toolil on lisaks spetsiaalsele kopaprofiilile ka 2 patja: pea ja lülisamba jaoks, leevendavad tõhusalt kaela- ja nimmeosa. Patjadel on stabiilsuse tagamiseks klõpsuga kinnitatud rihmad. Need ei liigu ja võimaldavad teil neid sobivale kõrgusele seada. Lisaks on tugitoolil istme alla peidetud ülestõstetav kokkupandav jalatugi, mis tagab mugavuse ja parandab vereringet jalgades. Õige asend vähendab keha väsimust ja kõrvaldab valest asendist põhjustatud lihasvalu. Hoolitse enda ja oma lapse tervise eest!

ATRAKTIIVNE VÄLIMUS – tugitool on huvitava ja atraktiivse välimusega. See on kujundatud sportlikus, tüüpilises mängustiilis. Hoolikas töötlus ja esteetiline viimistlus, pöörates tähelepanu detailidele, annavad sellele kahtlemata väärtuse. Toolil on lai kopp iste, mis tagab kasutamise ajal vabaduse ja mugavuse. Toolil on ka libisemiskindlad ja pehmed käetoed, mis on deformatsioonikindlad. Need võimaldavad mugavat tuge, vähendades küünarnukivalu ja lülisamba koormust. Tooli katet saab eemaldada ja pesta madalal temperatuuril, nii et selle ideaalses seisukorras hoidmine pole probleem.

TOOLI SPETSIFIKATSIOONID:

must värv

maksimaalne koormus: 150 kg

materjal: metall + EPE vaht + ökonahk

rattad: silikoon

üldmõõdud: 124 x 63 x 63 cm

kaal: 19 kg

koolikud

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.