• Uus

Vannitoa tarvikute komplekt, must

29,95 €

KÕRGE KVALITEETNE 6 OSALINE VANNITOATARVIKUTE KOMPLEKT - kvaliteetsest PP materjalist bambuselisanditega vannitoatarvikute komplekt 6 on täiuslik funktsionaalsuse ja elegantsi kombinatsioon. Valge värv ja soonikkoes välispinna aksessuaarid toovad interjööri modernse iseloomu, tagades samas kasutusmugavuse ja hügieenilisuse.

BAMBUSEST SEEBIALUS ja DOSAATOR - komplekti kuuluv seebialus on valmistatud kvaliteetsest PP materjalist , mida iseloomustab vastupidavus ja niiskuskindlus . Põiksuunaliste aukudega bambusest sisetükk eraldab seebi tõhusalt seebialuse põhja kogunevast veest, mis pikendab selle vastupidavust ja muudab selle puhtuse hoidmise lihtsamaks. Seebi dosaator paistab silma elegantse materjalide kombinatsiooniga – valge PP ja bambus. Bambusest alusele kruvitud hõbedane jaotur loob stiilse kontrasti, mis mitte ainult ei näe esteetiliselt meeldiv, vaid lisab ka funktsionaalsust.

HAMBAHARJA TOPS JA VEE TOPS - komplekti kuulub kaks tassi - üks suuloputus jaoks hammaste pesemise ajal ja teine ​​on hammaste hambaharjade hoidmiseks. Hambaharja tops on varustatud kahe suure auguga bambuskattega, mis hõlbustavad harjade eraldamist, vältides nende kokkupuudet. Mõlemad tassid Neil on elegantne valge viimistlus ja soonikkoes pind, mis annab neile moodsa välimuse.

BAMBUSEST KATTEGA WC-HARI JA PRÜGIKAST - WC-harja alus oli disainitud funktsionaalsust ja esteetikat silmas pidades. Bambusest pealmine kate tagab hügieeni ja mugavuse ning terasharja käepide on vastupidav ja korrosioonikindel. Bambusest kattega prügikast on varustatud suure ümmarguse avaga, mis mitte ainult ei kaitse kotti libisemise eest, vaid lisab kogu asjale ka elegantse välimuse.

KOMPLEKTI EELISED:

materjalide vastupidavus ja kõrge kvaliteet, millest komplekt valmistati

elegantne disain – valge värv, ribiline pind ja bambus

funktsionaalsus – kõik elemendid on loodud igapäevast kasutamist silmas pidades

lihtne puhtana hoida

universaalsus – erinevat tüüpi vannitoa sisekujunduseks

esteetiline disain – soonik, valge pind

kasutusmugavus

Komplektis 6 tk

kingiidee

pakitud kaubamärgiga karpi

värvus: must/pruun

materjal: PP, ABS, bambus, roostevaba teras

korvi mõõdud: 26 x 19,5 x 19,5 cm

kaal: 0,89 kg

KAASAS:

prügikast

WC hari

tass

seebi dosaator

hambaharja tass

seebialus

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.