• Uus

Jõulu motiividega taignarull

9,95 €

SUUREPÄRANE KVALITEET - rull on valmistatud kvaliteetsest, vastupidavast, graveeritud puidust, mis garanteerib selle vastupidavuse ja kasutusmugavuse. Kaunistatud erinevate jõulumotiividega - lumememmed, põhjapõdrad, ehted, kingitused, kuused jne. Mugavad puidust käepidemed otstes võimaldavad kindlat haaret ja sujuvat liikumist. Tugev graveering tagab mustri täiusliku nähtavuse.

LASER CUT - jõulumotiivid lõigatakse taignarullile laseriga, luues nõgusa mustri, mis kandub taignale rullimisel.

MITMEKÜLGNE KASUTUS - olenemata sellest, kas teete küpsiseid, kooke või piparkoogimajakesi, lisavad jõuluteemalised prindid teie küpsetistele veidi jõulumaagiat. See rull võib olla dekoratiivne element, mis kuvatakse köögis pühade ajal. Selle disainid toovad igapäevasesse küpsetamisse rõõmu ja pidustust, muutes selle suurepäraseks lisandiks teie pühade kööginõudele.

ÕÕNES MUSTER - taignarull jõulumotiiviga, millel on kujutatud lumememmesid, kuuske, ehteid... see on võluv ja funktsionaalne tööriist, mis rikastab teie jõulumaiustusi visuaalselt. Taignarull võimaldab täita oma maiused jõuluhõnguga, luues maitsvaid ja atraktiivseid küpsetisi, mis pakuvad rõõmu kõigile, kes neid proovivad. Ta on liiga originaalne ja üllatav idee jõulu- või jõuluvana kingituseks.

SPETSIFIKATSIOON

materjal: pöök puit

pöörlev: jah

laserlõikus: jah

värvus: pruun

mõõdud: 40 x 4,3 cm

kaal: 247 g

Jõuluteemaline taignarull on pidulik ja uhke köögitööriist, mis lisab teie küpsetistele jõuluhõngu. Unikaalse mustriga lasergraveeritud taignarull on ideaalne viis muuta traditsioonilised jõulukoogid intrigeerivateks küpsetisteks.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.

4 tk ( võimalik tellida lisa )