• Uus

Kangast hoiukastid, 40x30x20cm, 2 tk

19,95 €

SUUREPÄRANE KAITSE - voodipesu ja muude tekstiilide kott on valmistatud kvaliteetsest, vastupidavast ja veekindlast materjalist. Seetõttu on see niiskuskindel, kaitseb koide, tolmu, mustuse ja halva lõhna eest. Korraldajad on väljast kergesti puhastatavad, samas kui sisemine sisu jääb turvaliseks ja kuivaks.

RUUMI KORRALDUS - Kasti saab hõlpsasti tasaseks voltida, kui seda ei kasutata, säästes ruumi. Korraldajat saab hoida voodis, kapis, riietusruumis või kappides. See suurendab hoiuruumi ja sobib ideaalselt esemete jaoks, mida väga sageli ei kasutata. Tänu metallkonstruktsioonile on karbid tugevad ja virnastatavad.

UNION DESIGN - konteiner koos Esiküljel on läbipaistev klapp, mis avatakse ja suletakse kahe liuguriga tõmblukuga. See klapp võimaldab hõlpsasti näha konteineri sisu ilma seda avamata. Tõmblukuga sulgur pakub kaitset igasuguste saasteainete eest. Ees olev tõmblukk võimaldab teil sisu eemaldada ilma ülalolevat kasti tõstmata.

LIHTNE KAASA VÕTTA - konteineril on külgedel tugevad käepidemed, mis on valmistatud samast materjalist, mis kogu anum. Need muudavad konteineri tõstmise ja kandmise lihtsamaks, isegi kui see on täidetud raske voodipesu või tekkidega.

SPETSIFIKATSIOON

halli värvi

mahutavus: 2 x 20 l

tõmblukk: jah

materjal: polüester

mõõdud: 28 x 20 x 40 cm

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.