• Uus

Kokkupandav riidest panipaik / riidekapp 170x170cm

49,95 €

PRAKTILINE XXL SUURUSES - tekstiilist riidekapid on väga praktilised, kuna annavad piisavalt ruumi riiete ja muude tekstiilesemete hoiustamiseks. Lisaks hõlbustage korra organiseerimist ja säilitamist.

SÄÄSTAB RUUMI - tekstiilist riidekapp on suurepärane lahendus neile, kellel on ruumi vähe või on vaja koju ajutist mööblitükki. Tekstiilist riidekapp on kerge ja kohandatav erinevatesse ruumidesse. Sellel on 14 riiulit - 5 mõlemal küljel ja 4 keskel ning 2 riputussiinid.

MOBIILNE - tekstiilist garderoobi üks suuri eeliseid on selle liikuvus. See on kerge, nii et seda saab hõlpsasti ühest kohast teise teisaldada, mis on kasulik, kui soovite muuta ruumi planeeringut või kolida uude elukohta.

LIHTNE PAIGALDAMINE – riidekapi üksikuid elemente on väga lihtne kokku panna ja lahti võtta. Need ei nõua keerulisi tööriistu ega oskusi, mis tähendab, et seda saab kiiresti ja lihtsalt paigaldada igasse ruumi. Ühendage lihtsalt pistikud torudega ja kandke kangas ettevalmistatud raamile.

RIIDEKAPI SPETSIFIKATSIOON:

värvus: must

välismaterjal: lausriie, struktuur: raud, riiulid: lausriie, muu: PP

riiulite arv: 14

uste arv: 3

riputusvarraste arv: 2

maksimaalne koormus: 40 kg

mõõdud: 170 x 42 x 170 cm

kaal: 4 kg

KAASAS

metallist torud

plastist pistikud

materjalist

14 riidest riiulit

Tekstiilist riidekapp on valmistatud kergetest materjalidest ning seda kasutatakse riiete ja muude esemete hoiustamiseks kohtades, kus puudub traditsiooniline püsigarderoob või kui on vaja ajutist lahendust. Kiire voltimine ja selle kergus on garderoobi suurimad plussid. Lisaks saab kinnitada lukuga ja kaitsta riideid nt. tolmu, niiskuse ja lõhnade eest. Kangast riidekapp on mugav ja ökonoomne lahendus, mida saab vajadusel kasutada ning seejärel mugavalt kokku voltida ja hoiustada, kui seda enam vaja pole.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

  Laosolevatele toodetele kiire tarne!

1-3 tööpäeva.