• Uus

Õue valgusti LED päikesepatareiga, 10 lampi

24,95 €

Miski ei mõjuta aia atmosfääri nii positiivselt kui õige valgustus. Õige valgustus võib parandada kogu tagaaia välimust, mistõttu on päikeseenergia aiavalgustid nii populaarsed!

LED PÄIKESE VALGUSED

Päikesevalgustid saab riputada kõikjal – lehtlasse, rõdule, terrassile või puulatvadesse. Olenemata valitud asukohast tagavad tuled kerge ja meeldiva ümbritseva valgustuse.

Kuid nagu me kõik teame, võib ilm kõikuda, kuid teie kliendid ei pea selle pärast muretsema. Ükski vihm ega suvine äikesetorm ei kahjusta seda, kuna see on sertifitseeritud IP44 veekindlaks, mis muudab selle pritsmekindlaks ka suure veekoguse korral!

KUIDAS LAADIDA?

Li-Ion 300 mAh aku nullist maksimumini täitmiseks pole muud, kui asetada päikesepaneel hästi päikesepaistelisse kohta. Selline laadimine peaks kestma 4–6 tundi, mis tähendab, et tuled laevad nii suvel, talvel kui ka pilvisestel päevadel!

PÄIKESE LAMPIDE EELISED:

Päikesevalgustid pole mitte ainult mugavad kasutada, kuna neid ei pea igal õhtul põlema panema, vaid ka ökonoomsed – neid laetakse päeval, et öösel särada saaks.

Nende kasutamine on täiesti hooldusvaba – kui need on üles riputatud, valgustavad need igal õhtul kaunilt aeda.

Lampide peamiseks valgusallikaks on 10 LED-i võimsusega 1 W, mis tähendab, et toode mitte ainult ei valgusta atmosfääri, vaid ei tarbi samal ajal liiga palju energiat ja võib särada kogu öö.

100 luumenine heledus on ideaalne tasakaal – see annab piisavalt valgust, et teie kliendid näeksid kõike oma hoovis, kuid samas ei pimesta see oma intensiivsusega.

TOOTETEAVE:

TEHNILISED KIRJELDUSED:

Veekindel: IP44

Laetav aku: 2 V 200 mAh

Toide: päikeseenergia

MÕÕTMED:

Toitekaabli pikkus: 2 m

Kogupikkus: 3,8 m

Tulede vaheline kaugus: 20 cm

Päikesepaneel: 10 cm x 7 cm x 4 cm

Pakend: 18 cm x 27,5 cm x 9 cm

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

1 tk ( võimalik tellida lisa )