- PRAKTILINE – küpsetusvorm traditsioonilisele lihavõttelambale. Vormi välismõõdud on: 34 x 17,5 x 10 cm.
- KERAAMIKA – Valmistatud kõrgeima kvaliteediga pruuni värvi glasuuritud keraamikast. Õige kasutamise korral kestab see palju aastaid.
- KASULIK – keraamiline vorm juhib hästi soojust, muutes küpsetamise säästlikumaks. Vormi tuleks kuumutada järk-järgult, asetada alati ahju, mis pole veel eelsoojendatud, ja mitte kokku puutuda äkiliste temperatuurimuutustega.
- EFEKTIIVNE – selle abil saate valmistada lihavõttelamba, mis näeb muljetavaldav välja. Vorm annab tallele õige kuju, pöörates tähelepanu detailidele.
- LIHTNE KASUTADA – vormi on lihtne puhastada ja seda on mugav kasutada. Seda saab kasutada ahjus ja mikrolaineahjus. Seda saab pesta nõudepesumasinas.
Keraamiline vorm võimaldab küpsetada traditsioonilist lihavõttelamba. Vormi õige kuju võimaldab küpsetada lambaliha detailidele tähelepanu pöörates. Vormist välja võetud lambaliha näeb äärmiselt muljetavaldav välja ja sobib suurepäraselt lihavõttelaua või -korvi kaunistuseks. Valmistatud materjalidest, mis on tervisele ohutud ja toidu suhtes neutraalsed. Anuma alumine osa peaks olema varustatud vaba õhuvooluga, asetades see alati ahju restile. Kuum anum on pärast ahjust väljavõtmist soovitatav asetada puitpinnale (lõikelaud, töölaud). Toodetud vastavalt Euroopa standarditele.