• Uus

Rippkiik hall

29,95 €

HALL BRASIILIA TOOL + 2 PADJA

MUGAV - see ülimugav ja funktsionaalne võrkkiik - Brasiilia tool võimaldab teil lõõgastuda mugavates tingimustes. Ideaalne aeda, terrassile või rõdule! Saate seda kasutada õhtusöögijärgse siesta, lühikese uinaku või raamatu või ajakirjaga lõõgastudes.

VASTUPIDAV MATERJAL - puuvill tagab korraliku ventilatsiooni, mis suurendab ripptooli kasutamise mugavust ka kuumadel päevadel. Polüestri segu vastutab istme vastupidavuse eest. Tugev montaažirõngas on ühendatud vastupidavate trossidega, mis jaotatakse võrkkiige külgedele ühtlaselt läbi puidust risttala. See disain muudab selle riputamise lihtsaks ning võrkkiik on hästi tasakaalustatud ja stabiilne.

KAASAS 2 PADJA - et pakkuda teile puhkamisel maksimaalset mugavust, sisaldab komplekt kahte mugavat patja, mis pakuvad lõõgastumise ajal pehmet tuge.

PUITRIIK - tänu sellele, et võrkkiigel on puidust risttala, võimaldab see lõõgastudes mugavat kehahoiakut. Seal saab vabalt lugeda ja ümbrust jälgida . See töötab suurepäraselt püsivalt aeda või terrassile paigaldatuna.

TOOLI SPETSIFIKATSIOONID:

halli värvi

tooli materjal: domineeriv materjal: puuvill, muu: polüester

peapael: puit

padjad: domineeriv välismaterjal: puuvill, ülejäänud: polüester

padja täidis: polüesterkiud

maksimaalne koormus: 120 kg

padja mõõdud: 40 x 40 cm

istme mõõdud: 125 x 97 cm

mõõdud: 130 x 97 cm

kaal: 1,9 kg

KAASAS

Tugitool

2x padi

Oma aia, terrassi või rõdu kasutamise naudingut saab suurendada kasutades mugavat mööblit ja salongitarvikuid. Rippuv aiaiste on teatud tüüpi tugitool, mis töötab võrkkiige põhimõttel. Sellel on mugav pehme iste ja seljatugi, mis on valmistatud naturaalsest puuvillast, millele on lisatud õrn polüester. See muudab selle mitte ainult meeldivaks puudutamiseks, vaid ka vastupidavaks.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

  Laos olevaid tooteid saab osta ka meie kauplusest.

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

  Laos olevatele toodetele kiire tarne!

1-2 tööpäeva.

1 tk ( võimalik tellida lisa )